Ajax wint moeizaam van NAC

Nieuws- Ajax is dankzij een moeizame overwinning tegen laagvlieger NAC Breda in het spoor van koploper PSV gebleven. Na een vroeg opgelopen achterstand, was het aan treffers van Van de Beek, Neres en Ziyech te danken dat Ajax de drie punten in Amsterdam hield. Mazraoui debuteerde.

Lees meer »

Younes en Ajax langzamerhand verwikkeld in transfersoap

Nieuws- Het huwelijk tussen Amin Younes en Ajax lijkt zijn langste tijd gehad te hebben. De Duitse dribbelaar is in het bezit van een aflopend contract, terwijl ook Ajax welwillend tegenover een verkoop staat. Voor Younes is interesse uit Italië, Spanje en Duitsland, maar een vertrek uit Amsterdam is moeilijker dan het lijkt.

Lees meer »

Veltman en De Ligt starten, Van de Beek gaat debuteren

Roemenië - Nederland zal voor weinig mensen de boeken ingaan als een heugelijke wedstrijd. Voor Donny van de Beek kan het het echter een duel worden om nooit te vergeten. Wanneer de wedstrijd het toelaat, zal de middenvelder namelijk zijn debuut gaan maken. Dit verklapte bondscoach Dick Advocaat gisteren.

Lees meer »

Wöber moet Sánchez doen vergeten

Nieuws- Ajax heeft de opvolger van Davinson Sánchez binnen. In de persoon van Maximilian Wöber heeft Ajax een nieuwe man voor de achterste linie. Wöber tekende vandaag voor vier jaar.

Lees meer »

Soap rond Sánchez duurt voort

Nieuws- De soap rond Davinson Sánchez (21) duurt voort. Ajax verlangt 50 miljoen euro voor de Colombiaan, terwijl Tottenham Hotspur niet verder wil gaan dan 40. Naast Tottenham liggen er meer kapers op de kust.

Lees meer »

Vermoedelijke opstelling: Traoré en Onana vraagtekens

NIEUWS- Vanavond speelt Ajax de Europa League-finale. Zoals bijna altijd gonst het dan van de geruchten. Ook nu wordt er weer een hoop gespeculeerd. Bertrand Traoré en André Onana zouden niet fit zijn. Zijn zij fit genoeg om te spelen? En hoe ziet de rest van de opstelling eruit?

Lees meer »

Amsterdam kleurt Ajax

NIEUWS- Amsterdam is deze week volledig in de stemming van de Europa League-finale gebracht. Door de hele stad hangen vlaggen en Ajaxlogo's.

Lees meer »