‘Mazraoui en Tagliafico van de partij tegen Benfica’

Gepubliceerd op 22 oktober 2018 om 12:55

Ajax verwacht in het derde groepsduel van de Champions League, dinsdagavond tegen Benfica, te kunnen beschikken over Noussair Mazraoui en Nico Tagliafico. De respectievelijk rechts- en linksback ontbraken tegen SC Heerenveen beiden met blessures (Mazraoui zat nog wel op de bank), maar lijken op tijd fit voor het treffen met Benfica.

Mazraoui werd in Friesland zeer verdienstelijk vervangen door Rasmus Kristensen. De Deen kwam een aantal keren goed mee op en verzorgde zelfs de assist op de 0-4, gemaakt door zijn landgenoot in de spits: Kasper Dolberg. Aan de andere kant van de defensie speelde Daley Blind een goede wedstrijd. De Ajacied speelde tijdens de afgelopen interlandperiode ook linksachter in Oranje. Bij Ajax speelt Blind dit seizoen echter voornamelijk in het centrum van de verdediging, terwijl hij de afgelopen weken ook minuten maakte op het middenveld.

Zowel Blind als Kristensen hoeven door de terugkeer van Tagliafico en Mazraoui niet op te rekenen op speelminuten als back. De Argentijn en Marokkaan hielden lichte klachten over aan de interlandperiode met hun land. Waar Mazraoui zelfs eerder terugkeerde, bleef Tagliafico bij de Argentijnse selectie, maar kwam hij niet in actie. De Telegraaf schrijft  dat het herstel van de twee voorspoedig verloopt en dat Ajax verwacht dinsdagavond over de backs te kunnen beschikken. Basisplaatsen voor Mazraoui en Tagliafico zijn dan ook waarschijnlijk. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.