Ajax slaat dubbelslag op transfermarkt

Gepubliceerd op 11 augustus 2017 om 20:14

Nieuws- Ajax heeft vandaag een dubbelslag geslagen op de transfermarkt. Naast de al eerder aangekondigde komst van Luis Orejuela, werd vandaag ook Dennis Johnson vastgelegd.

 Orejuela is een offensieve back, die de vervanger moet worden van de vertrokken Kenny Tete. De 21-jarige vleugelverdediger komt voor 3,5 miljoen euro over van Deportivo Cali. De Colombianen verkochten vorige zomer al Mateo Cassierra aan Ajax.

IMG_7657.jpg

 

Waar Orejuela vandaag niet alleen zijn handtekening zette onder een vijfjarige verbintenis, werd de Colombiaan ook direct gepresenteerd. Voor Dennis Johnson gold dat niet.

 

De 19-jarige Johnson is evenals Orejuela een grote onbekende. Weliswaar wordt de vleugelaanvaller overgenomen van SC Heerenveen, officiële minuten maakte de Noor nog niet. Dat zou er waarschijnlijk dit weekend van komen, want na een de uitstekende voorbereiding die Johnson kende, was de kans op een basisplaats aanzienlijk. Ajax telt twee miljoen neer voor de aanvaller, die bij Heerenveen nog voor één seizoen onder contract stond. In Amsterdam moet Johnson het gat opvullen dat huurling Bertrand Traoré achterliet.

IMG_7658-1.jpg 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.