Ajax telt 12 miljoen neer voor Richarlison

Gepubliceerd op 21 juli 2017 om 09:47

Nieuws- Ajax heeft na het aantrekken van Klaas-Jan Huntelaar en Benjamin van Leer opnieuw beet. Richarlison wordt de tweede Braziliaan in de selectie. De verwachting is dat de deal vandaag officieel beklonken wordt.

Richarlison is een zeer multifunctionele aanvaller. De 20-jarige is volledig tweebenig en kan op alle posities in de aanval uit de voeten. Richarlison is op dit moment actief voor Fluminese.

 

Marc Overmars gaf eerder al aan dat Ajax zich alleen nog wilde versterken met een buitenspeler en een linksback. In de persoon van Richarlison lijkt deze buitenspeler nu dus gevonden. Wat dit betekent voor de toekomst van Vaclav Cerny is nog niet duidelijk. De jonge Tsjech staat achteraan in de pikorde en is voorbijgestreefd door Justin Kluivert en David Neres.

 

Dat ook Richarlison Cerny voorbijstreeft, lijkt een logische optelsom. Ajax telt naar verluidt twaalf miljoen euro neer voor de Braziliaan. Hij wordt na Mateo Cassierra, Davinson Sánchez (beide Colombia) en David Neres (Brazilië) de vierde Zuid-Amerikaan in de selectie.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.