Neres bij presentatie: 'Ajax blijft altijd de grootste club'

Gepubliceerd op 18 februari 2017 om 21:58

NIEUWS- Vandaag is David Neres officieel gepresenteerd bij Ajax. De vleugelspeler was zichtbaar onder de indruk van zijn nieuwe club.

 

Doordat Neres met het jeugdelftal van Brazilië actief was op een toernooi, kon de winteraankoop vandaag pas gepresenteerd worden. De Braziliaan landde vanochtend op Schiphol en ging vervolgen gelijk door naar ArenA.

 

Daar wachten hem de officiële presentatie. Het shirt met nummer 7 hing al klaar. Nadat Neres zijn vijfjarig contract had ondertekend, was het tijd voor het fotomomentje met Marc Overmars en Edwin van der Sar. Neres is de duurste aankoop onder Overmars. Neres komt over voor 12 miljoen, een bedrag dat door bonussen nog op kan lopen tot 15.

 

Na zijn officiële presentatie was het tijd voor een rondleiding door de ArenA. Neres was zichtbaar onder de indruk van al het pracht en praal dat de ArenA te bieden heeft. Toen Overmars en Neres in het museum aankwamen, de plek waar alle grote prijzen van Ajax zijn opgeslagen, wist de flankspeler niet wat hij zag. De vier Champions League-bekers en al het andere zilverwerk maakte zoveel indruk op de jonge Braziliaan, dat zijn presentatie voor de pers tien minuten uitliep.

 

Op de kleine persconferentie gaf de Braziliaan netjes en geduldig antwoord op alle vragen. Hij beschreef zichzelf als een speler met een goed overzicht en een goede actie, die ook nog eens een doelpunt kan maken. Ook zette Neres de verhoudingen binnen de traditionele top 3 gelijk op scherp. De Braziliaan noemde Ajax en PSV de grootste clubs van Nederland, waarbij Ajax de allergrootste is. Feyenoord kan dan nu wel koploper zijn, zo zei Neres, Ajax blijft altijd de grootste club.

 IMG_5988.png

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.