Update II: Dijks onverwachts op huurbasis naar Norwich

Gepubliceerd op 29 januari 2017 om 22:02

NIEUWS- Wel, niet, wel, niet, wel. Mitchell Dijks verkast tóch naar Norwich City. De mandekker verkast op huurbasis naar The Championship.

Mitchell Dijks is volgens Engelse media dichtbij een overgang naar Norwich City. De sterke verdediger kan een contract tekenen.

 

Dijks verloor dit seizoen zijn basisplaats aan Daley Sinkgraven. En dat, terwijl hij onder Frank de Boer onomstreden basisspeler was. Een transfer lijkt dan ook geen gekke gedachte.

 

BBC maakt melding van het feit dat Dijks vandaag in Engeland is. De back krijgt een rondleiding op de club en er wordt verder onderhandeld over zijn contract. Ook meldt de BBC dat de kans dat de deal doorgaat zeer aanzienlijk is. Met een eventuele overgang zou tussen de drie en de vier miljoen euro gemoeid zijn.

 

Update 26-01 08.33u: Dijks legt aanbod ‘op gevoel’ naast zich neer

Toch géén transfer voor Mitchell Dijks. De linksachter besloot ‘op gevoel’ het aanbod naast zich neer te leggen. Dit betekent echter niet dat Dijks ook na 31 januari nog Ajacied is, de back staat zelf namelijk nog steeds open voor een transfer.

 

Update 29-01 22:02u: Dijks onverwachts op huurbasis naar Norwich

Mitchell Dijks maakt tóch de overstap naar Norwich City. Waar de robuuste verdediger de Engelsen 'op gevoel' afwees, vertrekt hij nu op huurbasis. De reden voor de plotselinge ommekeer van Dijks zou het aandringen van Norwich zijn geweest, zo meldt De Telegraaf.

 

De huurperiode is voor de rest van dit seizoen. Of er een optie tot koop is bedongen, is niet bekend.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.