Neres target nummer 1

Gepubliceerd op 21 januari 2017 om 14:28

Nu Gerard Deulofeu voor AC Milan lijkt te kiezen, schakelt Ajax over naar David Neres. De Braziliaan kwam eerder al in het nieuws als transfertarget van Ajax, maar is nu ook echt de nummer 1 optie.

De buitenspeler moet tussen de 15 en de 20 miljoen euro kosten. Ajax zou dat geld gemakkelijk neer kunnen tellen, mede door het eerdere verkopen van Riechedly Bazoer, Nemanja Gudelj en A1-speler Franco Antonucci. Zijn brachten gezamenlijk al ruim 20 miljoen euro op.

De tijdelijke overgang van Deulofeu naar Milan werd naar de Italianen gisteravond al bevestigd, terwijl Everton dit nieuws toen nog ontkende. Het lijkt echter een kwestie van tijd totdat ook de Engelsen de deal bevestigen.

Hierdoor is Ajax genoodzaakt om terug te vallen op Neres. De Braziliaan kwam eerder al in het nieuws als transfertarget van Ajax, maar is nu ook echt de nummer 1 optie.

Totdat Ajax een nieuwe buitenspeler heeft, is El Ghazi in ieder geval Ajacied. De aanvaller is persoonlijk al rond met Lille, maar mag van Ajax pas vertrekken wanneer de Amsterdammers een vervanger hebben. Volgens Peter Bosz kan het daarom goed mogelijk zijn dat El Ghazi ook na de winterstop 'gewoon' voor Ajax speelt. Dat liet de coach gisteren (vrijdag, red.) weten op de persconferentie.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.