Ajax zet in op David Neres

Gepubliceerd op 14 januari 2017 om 21:17

Nu Anwar El Ghazi zo goed als zeker vertrekt, moet Ajax op zoek naar een buitenspeler. De Amsterdammers zijn daarbij uitgekomen bij David Neres, een jonge Braziliaan. De onderhandelingen zijn inmiddels geopend.

De Telegraaf maakt zaterdagavond melding van dit feit. Mike Verweij, Ajax-watcher namens de krant, onderhoud warme banden met Marc Overmars, waardoor hij doorgaans goed ingevoerd is. Verweij meldt dat Ajax inmiddels een eerste bod heeft uitgebracht op de buitenspeler.

 

David Neres Campos (zijn volledige naam) is 19 jaar en speelt voor Sâo Paulo. Hij speelde tot nu toe slechts acht wedstrijden in het eerste elftal van zijn club. Wel scoorde-ie daarin driemaal. Naar verluidt verlangt Sâo Paulo zo’n 20 miljoen voor het talent. Ajax heeft de onderhandelingen geopend met een bod van om en nabij de 10 miljoen, waardoor de clubs nog een aardig gat te dichten hebben. 

 

Het toevoegen van een nieuwe buitenspeler aan de selectie is hard nodig. Door het naderende vertrek van El Ghazi, zijn Justin Kluivert en Amin Younes straks de enige inzetbare buitenspelers. Václav Cerny is namelijk nog twee weken uit de roulatie, terwijl Bertrand Traoré ook minimaal twee weken afwezig is door zijn deelname aan de Afrika Cup. 

 

Bekijk hier alvast wat beelden van David Neres.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.