Update: El Ghazi in wachtkamer gezet

Gepubliceerd op 20 januari 2017 om 19:47

Anwar El Ghazi vertrekt een dezer dagen naar Lille. VI meldt dat Ajax bereid is om mee te werken aan de transfer.

Waar de verwachting eerder was dat de toekomst van El Ghazi in Italië zou liggen, trekt de 21-jarige nu toch naar Frankrijk. Toen bleek dat Lille bereid was zo'n 9 miljoen euro voor El Ghazi op tafel te leggen, raakte de deal in een stroomversnelling. El Ghazi stond ook lang in de belangstelling van AC Milan en Lazio.

De positie van El Ghazi stond dit seizoen regelmatig ter discussie. Zo belandde de international op de bank. Later werd hij zelfs voor een maand naar Jong Ajax gestuurd, wegens disciplinaire redenen.

De verwachting is dat de transfer van El Ghazi een dezer dagen door Ajax bevestigt wordt. Morgenmiddag speelt Ajax uit tegen PEC Zwolle.

 

Update 20-01 19.47u: El Ghazi in wachtkamer gezet

Totdat Ajax een nieuwe buitenspeler heeft, is El Ghazi in ieder geval Ajacied. De aanvaller is persoonlijk al rond met Lille, maar mag van Ajax pas vertrekken wanneer de Amsterdammers een vervanger hebben. Volgens Peter Bosz kan het daarom goed mogelijk zijn dat El Ghazi ook na de winterstop 'gewoon' voor Ajax speelt. Dat liet de coach gisteren (vrijdag, red.) weten op de persconferentie.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.