“Wij moeten vooral goed uitvoeren waar we goed in zijn.”

Gepubliceerd op 17 december 2016 om 12:30

Ajax verloor sinds het debacle van Rostov geen duel meer. Liefst 20 (!) wedstrijden bleven de Amsterdammers ongeslagen. Maar na nederlagen tegen FC Twente en Cambuur (beker), wordt er al snel gesproken over het feit dat Ajax haar goede vorm kwijt is en toe is aan de winterstop. Peter Bosz ziet de wedstrijd tegen PSV echter als mooie kans op revanche.

 

Op de gebruikelijke persconferentie van Bosz, voorafgaand aan de topper tegen PSV, ging de oefenmeester onder andere in op de twee nederlagen. Veel criticasters beweren dat de vorm weg is: “Nou ja, als je naar die laatste twee wedstrijden kijkt natuurlijk wel. De teleurstelling over die wedstrijden is erg groot. Vooral ook omdat niet alleen de resultaten, maar ook ons voetbal steeds beter werd. Maar er komt natuurlijke een hele belangrijke wedstrijd aan, en mochten we die winnend afsluiten, dan ziet het er allemaal weer wat zonniger uit.” Zo keek Bosz ook al direct vooruit naar de confrontatie met PSV.

IMG_5446-1.png

 

Op de vraag of Ajax het strijdplan nu wellicht om moet gooien, antwoordde Bosz duidelijk: “Nee, daar geloof ik absoluut niet in. Ik geloof niet dat nu opeens heel iets anders moeten gaan doen. Wij moeten vooral goed uitvoeren waar we goed in zijn, en daar zal het om gaan.”

 

Ajax speelt zondag om 16.45u thuis tegen PSV. Ook wordt er dan afscheid genomen van Arek Milik, Mike van der Hoorn (voor de wedstrijd) en Frank de Boer (in de rust)

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.