Update: Toch géén afscheid Milik

Gepubliceerd op 17 december 2016 om 11:53

Ajax neemt omtrent de wedstrijd tegen PSV afscheid van een aantal oud-Ajacieden. Frank de Boer, Arek Milik en Mike van der Hoorn worden uitgezwaaid.

Frank de Boer verliet Ajax afgelopen zomer. Na 5 jaar en vier landstitels vond-ie het mooi geweest, en hoopte hij op een buitenlandse topclub. Die absolute topclub bleef uit, waarop de oefenmeester ook een sabbatical niet uitsloot. Vlak voor het begin van het seizoen, tekende De Boer echter alsnog. Hij koos voor een grote uitdaging bij Inter Milan. Bij Inter zou De Boer ‘alle tijd krijgen om zich aan te passen’, na een matig begin was het bestuur echter meedogenloos, en stuurde de Nederlander de laan uit. De Boer neemt in de rust van Ajax - PSV afscheid.

IMG_5444-1.png

 

De twee andere Ajacieden, Arek Milik en Mike van der Hoorn, worden vóór het duel met PSV uitgezwaaid. Zorg dus dat je op tijd op je plek zit, want anders mis je dit. Milik is op dit moment revaliderende van een kruisbandblessure. De Pool begon uitstekend bij zijn nieuw club Napoli, maar moet die dus even toekijken.

 

Mike van der Hoorn speelt zijn wedstrijden in alle rust bij Swansea City, de huidige nummer 18 van de Premier League. Tenminste, áls hij speelt. Van der Hoorn kwam dit seizoen namelijk pas 6x in actie voor zijn nieuwe werkgever. Wel scoorde hij daarin een keer, tegen Manchester United. De boomlange verdediger speelt alleen waneer één van de normaal spelende centrale verdedigers (Jordi Amat en Alfie Mawson) er niet bij is. 

 

Dus nog even voor uw informatie: Vóór de wedstrijd worden Milik en Van der Hoorn uitgezwaaid, en in de rust wordt afscheid genomen van De Boer.   

 

Update 18-12 11.03u: Toch géén afscheid Milik 

Er wordt tegen PSV toch géén afscheid genomen van Arek Milik. De Poolse goalgetter is geblesseerd, en mocht daardoor aanvankelijk de wedstrijd van zijn club Napoli tegen Torino missen. De Italiaanse grootmacht heeft nu echter toch besloten dat Milik er in ieder geval bij moet zijn, wanneer Napoli vandaag om 15.00u aantreedt tegen Torino. Ajax zoekt daarom met de Pool voor een datum na de winterstop.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.