Bazoer mag weg voor 13 miljoen, en ontbreekt in EL

Gepubliceerd op 23 november 2016 om 13:51

Ajax moet het morgen in de Europa League stellen zonder Riechedly Bazoer. De talentvolle middenvelder kreeg het maandag aan de stok met Peter Bosz, na zijn ziekte van zondag. Ook heeft de middenvelder zijn transfersom inmiddels zwart op wit.

Nadat Bazoer Ajax - NEC had gemist doordat-ie ziek was, wilde hij maanag gelijk weer met de groep mee trainen. Bosz was het hier niet mee-eens, zijn regel is namelijk: wanneer je ziek of geblesseerd bent geweest, train je eerst minimaal één keer apart voordat je de groepstraining hervat.

IMG_5053-1.png 

Bazoer had echter andere plannen, hij wilde gelijk met de groep mee trainen. Hierop kregen de oefenmeester en middenvelder een verbale discussie, waarna Bosz besloot Bazoer links te laten liggen voor het EL-duel met Panathinaikos.

 

Transfersom

Ook zijn Bazoer en zijn management dezer dagen in gesprek geweest over de transfersom van de Utrechter. Waar Ajax aanvankelijk hoog inzetten met een som van 20 miljoen euro, is er volgens De Telegraaf zwart op wit een akkoord over een transfersom van 13 miljoen euro. De kans is daarmee zeer aannemlijk dat Bazoer Ajax aankomende winter al verlaat.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.