Vermoedelijke opstelling: Dolberg op de bank, Ziyech gaat starten

Gepubliceerd op 11 september 2016 om 12:16

Ajax neemt het vanmiddag om 16.45u in eigen huis op tegen Vitesse. Tegen de voormalig ploeg van de huidige hoofdtrainer Peter Bosz kan Hakim Ziyech zijn debuut maken.

Gisteren werd namelijk al bekend dat de creatieveling tot de 20-koppige westrijdselectie behoorde. Vandaag komt Focus On Ajax daarom met de vermoedelijke opstelling. 

 

André Onana verdedigt daarin het doel, bij afwezigheid van de herstellende Krul. De backs zijn Veltman en Dijks, het centrale duo is Sànchez-Viergever. Dit houdt in dat Kenny Tete weer op de bank begint. Op het middenveld is geen plaats voor Ziyech, dat wordt namelijk gevormd door Jaïro Riedewald, Nemanja Gudelj en aanvoerder Davy Klaassen. Riechedly Bazoer begint hierdoor op de bank.

 

Fans die hopen op een debuut van Ziyech komen er echter niet bedrogen uit. Hij staat waarschijnlijk rechtsbuiten, iets dat uiteindelijk ten koste gaat van Kasper Dolberg. De rechtsbuiten van de laatste wedstrijd, Bertrand Traoré, staat namelijk in de spits. Op linksbuiten is er plaats voor de onomstreden dribbelkoning Amin Younes. Naast Dolberg start ook Anwar El Ghazi hierdoor dus op de bank.

 

De vermoedelijke opstelling: Onana; Veltman, Sànchez, Viergever, Dijks; Riedewald, Gudelj, Klaassen; Ziyech, Traoré, Younes.

 

IMG_4506-2.png


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.