Huren Krul weer stap dichterbij

Gepubliceerd op 22 augustus 2016 om 14:41

De transfer van Tim Krul naar Ajax is weer een stap dichterbij gekomen. Manager Rafael 'Rafa' Benitez heeft aangegeven dat de doelman verhuurt mag worden.

Althans, als we de de Daily Mail moeten geloven. Krul raakte in 2015 namelijk zwaar geblesseerd, en mag - om 100% fit te worden - worden verhuurd. Newcastle denkt het in de Championship gemakkelijk af te kunnen zonder Krul, die daardoor Ajax tijdelijk uit de brand kan helpen.

Peter Bosz heeft namelijk meer malen laten ontvallen dat de doelman tegen Willem II, André Onana, de doelman voor de toekomst is. Met het huren van Krul zou Onana nog een jaar kunnen doorgroeien, om vervolgens de eerste keeper van Ajax te worden.

Ajax is echter niet de enige gegadigden voor Krul. Ook de club van Ronald Koeman, Everton, en die van Viktor Fischer, Middlesbrough, hengelen naar de diensten van de Hagenees. De komst van Krul heeft daardoor nog hogere prioriteit.

Woensdag tegen Rostov keept Krul in ieder geval niet. Wie dan waarschijnlijk wel onder de lat staat is Jasper Cillessen. Volgens De Telegraaf is dat de laatste wedstrijd in dienst van Ajax voor Cillessen. Na Rostov vertrekt hij volgens de krant namelijk naar Barça.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.