Vervangt Krul Cillessen opnieuw?!

Gepubliceerd op 20 augustus 2016 om 09:16

Nu Jasper Cillessen een mondeling akkoord heeft bereikt met FC Barcelona over een 5-jarig contract, moet Ajax op zoek naar een nieuwe doelman. De Amsterdammers hebben daarbij het oog laten vallen op Tim Krul.

De komst van de Hagenees wordt waarschijnlijk wel een moeilijk verhaal. Bij Newcastle United, zijn huidige club, verdient Krul tussen de 3,5 en 4,5 miljoen per jaar. Terwijl het salarisplafond bij Ajax op 1 miljoen ligt.

Toch is Ajax zeker niet kansloos, Krul heeft nog maar een contract tot het einde van dit seizoen. Ook heeft de voormalig jeugdspeler van ADO Den Haag naar verluidt geen zin om een jaar in de Championship (het tweede niveau van Engeland) te spelen.

Mocht het echt heel moeilijk worden, dan wilt Ajax Krul ook wel huren. Maar het liefst kopen de Amsterdammers de doelman, die op het WK 2014 wereldroem verwierf tegen Costa Rica. Hij kwam toen in de laatste minuut van de officiële speeltijd in het veld voor Jasper Cillessen en stopte in de strafschoppenserie 2 van de 5 strafschoppen. Gaat Krul Cillessen opnieuw vervangen?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.