BREAKING: Cillessen hard op weg naar FC Barcelona

Gepubliceerd op 18 augustus 2016 om 21:31

FC Barcelona en Ajax zijn in vergaande onderhandeling over Jasper Cillessen. De Ajax-goalie moet in Catalonië de opvolger worden van Claudio Bravo. Hij vertrekt naar Manchester City.

Barcelona heeft de onderhandelingen geopend met een bod van 10 miljoen euro. De verwachting is dat Ajax deze prijs nog wel wil opschroeven, aangezien Manchester United vorig seizoen nog 25 miljoen over had voor de Groesbeker.

De huidige mindere vorm van Cillessen is voor Barça geen probleem. De club heeft hem namelijk zeer uitvoerig laten scouten, hij krijgt de voorkeur boven o.a. Diego Alves van Valencia. En Napoli-doelman Pepe Reina.

Door het aanstaande vertrek van Cillessen naar Barcelona moet Ajax zelf ook op zoek naar een nieuwe keeper. Diederik Boer en André Onana worden namelijk niet goed genoeg geacht voor de positie van eerste doelman. In het geval van Onana kan dit nog komen, in het geval van Boer niet meer (gezien zijn leeftijd). Keeperstrainer Carlo l'Ami begeleidt de zoektocht naar een nieuwe nummer 1.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.