Dolberg hervat groepstraining

Nieuws- Kasper Dolberg (20) heeft de groepstraining hervat. De Deen staat al vanaf de winterstop aan de kant met een voetblessure, maar maakte woensdagmiddag eindelijk zijn rentree op het trainingsveld.

Lees meer »

Ten Hag zet Younes definitief terug naar Jong

Nieuws- Erik ten Hag heeft in samenspraak met Marc Overmars besloten dat hij dit seizoen geen gebruik meer gaat maken van Amin Younes. De buitenspeler was aanvankelijk voor twee weken teruggezet naar Jong Ajax, maar ziet dat verblijf nu noodgedwongen verlengt worden.

Lees meer »

Toen de buitenlandse pers lyrisch was over Ajax

Nieuws- Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden, maar toch was het vorig seizoen dat Ajax tot de Europa League-finale reikte. De manier waarop Ajax dit deed oogde ook in het buitenland veel lof. De buitenlandse pers was lyrisch over het Ajax van Peter Bosz.

Lees meer »

PSV informeert naar diensten Viergever en wil op korte termijn toeslaan

Nieuws- Nick Viergever is nog altijd in het bezit van een aflopend contract. De verdediger kan zodoende uitkijken naar een nieuwe club, en deze is dichterbij dan Viergever wellicht zal hebben gedacht. Titelconcurrent PSV overweegt namelijk om de mandekker te contracteren. Ajax is niet van plan de verbintenis met de verdediger te verlengen, waardoor de Eindhovenaren vrij spel hebben.

Lees meer »

Onfortuinlijke Dipper

Column- Deyovaisio Zeefuik is op huurbasis vertrokken naar FC Groningen. Het talent uit eigen opleiding kreeg dit seizoen meerdere kansen, maar het zat de jongeling niet mee. Een column over het onfortuinlijke jeugdexponent.

Lees meer »