Update: Veltman terug in de basis

Nieuws- Erik ten Hag ziet geen reden om zijn elftal om te gooien voor het duel met FC Groningen. Klaas-Jan Huntelaar was het enige twijfelgeval, maar hij lijkt fit genoeg om te starten. Voor de zekerheid reist ook Kaj Sierhuis mee naar Groningen.

Lees meer »

Younes slachtoffer van zelf gecreëerde transfersoap

Nieuws- De carrière van Amin Younes zit op een dood spoor. De Duitser is in een jaar tijd getransformeerd van hardwerkende publiekslieveling tot mokkende banneling en zag tussendoor een droomtransfer naar Napoli afketsen. Alhoewel, afketsen? Niemand weet wat er echt gebeurd is. Tot vandaag, want vanochtend kwam De Telegraaf met een reconstructie van de transfersoap. Focus on Ajax beschrijft alle ins en outs van de bizarste transfersoap in jaren.

Lees meer »

De hype rond 'wonderkind' Kluivert

Nieuws- Justin Kluivert is hot. De vleugelflitser debuteerde afgelopen maandag op 18-jarige leeftijd in het Nederlands Elftal en werd deze week ook nog eens verkozen tot grootste talent ter wereld. De buitenlandse pers kan niet stoppen met het schrijven over Kluivert junior en hij wordt gelinkt aan talloze clubs.

Lees meer »